Reklama

Žebříček

Vážení naši příznivci,

abychom učinili online cvičení zase o kousek lepší, a v tomto případě zejména spravedlivější, upravili jsme denní žebříček nejvíce cvičení bez chyb. Dříve se počítala všechna 100% vyřešená cvičení daného uživatele. Nyní se počítají pouze unikátní 100% vyřešená cvičení. Tj. pokud uživatel v daném dni vyřeší např. 20krát nějaké jedno konkrétní cvičení bez chyby, pak se do žebříčku započítá pouze 1krát.

Váš tým

onlinecviceni.cz

9 komentáře pro “Žebříček”

  1. Vlková Jana napsal(a):

    Dobrý den,

    chtěla jsem se zeptat, jak funguje přihlášení učitele.
    Se žáky občas během hodin matematiky využívám vaše www stránky k procvičování učiva. Při registraci měli žáci do kolonky škola zadat „ZŠ Písnická“. Bylo by možné se dívat na jejich profily a zkontrolovat si, co a jak úspěšně vyplnili?
    Problém určitě bude i ve vyplnění kolonky škola – sice měli zadat „ZŠ Písnická“, ale znáte to, nebylo možné všechny obejít a zkontrolovat, někdo to napsal s mezerou, někdo bez diakritiky, někdo doplnil jen část – nebylo by možné v budoucnu vybírat ze seznamu škol, tak jak to v některých formulářích bývá? Vím, že si uživatelé své údaje mohou upravovat, takže pokud to bude někomu chybět, dá se to doopravit ručně.
    Děkuji. J. Vlková, ZŠ Písnická Praha 4

  2. redakce napsal(a):

    Dobrý den paní Vlková,

    na onlinecviceni.cz je možné zřídit privátní skupinu uživatelů. Učitel se pak stane administrátorem této skupiny a může žákům zadávat privátní úkoly vygenerované ze všech dostupných okruhů učiva.
    Žaci pak mají tyto úkoly přístupné pod tl. Úkoly na domovské stránce, podobně jako soutěže jsou pod tl. Soutěže. Učitel může prohlížet, jak žáci privátní úkoly vyřešili.
    Kontaktujte nás prosím emailem na adresu onlinecviceni@gmail.com a uveďte v něm přihlašovací jména žáků a dále přihlašovací jméno učitele. Na základě těchto informací Vám skupinu rádi založíme.

    Váš tým
    onlinecviceni.cz

  3. terezar napsal(a):

    To je zajímavé..když udělám třeba 5x cvičení pro 4. třídu skloňování p. jmen a každé skloňování bude jiné, bude se mi to započítávat 5x nebo ne??

  4. redakce napsal(a):

    Pokud půjde o jedno konkrétní cvičení v seznamu, které bude řešeno 5x, pak se započítá 1x (i když se toto jedno cvičení pokaždé zobrazí jinak – pořadí příkladů v něm obsažených se díky míchání mění). Pokud půjde o 5 různých cvičení ze seznamu, pak se započítá do žebříčku všech 5.

  5. adelahol napsal(a):

    pokud jsem první v dení soutěži o 100 procetní cvičení dostanu odměnu ?

  6. redakce napsal(a):

    Bohužel odměny, které máte zřejmě na mysli, jsou jen za vícedenní tematické soutěže. Co se týče žebříčku v počtu nejvíce 100% vyřešených cvičení, zde je odměnou právě a pouze umístění v tomto žebříčku.

  7. 520 napsal(a):

    nůda

  8. redakce napsal(a):

    Za inspiraci vedoucí ke zlepšení vás odměníme! 🙂

  9. SZIKJA napsal(a):

    Dobre odpoledne.
    chtel bych se zeptat zda si mohu uskutecnit svou soutez jako zak a jednotlivec…
    Pokud ano jak?
    Dekuji Jan Szikora

Nechat vzkaz