Reklama

Skupiny

Vážení příznivci online cvičení,

děkujeme za přízeň v roce minulém a doufáme, že s námi budete procvičovat i v roce následujícím. Připravili jsme pro vás novinku v podobě uživatelských skupin, které jsou po přihlášení dostupné po stisku tl. SKUPINY na výchozí stránce. Zatím běží zdarma v testovacím provozu.

Správce skupin

Po založení nové skupiny prosím počkejte na její schválení. Poté se objeví v seznamu veřejných skupin, a ostatní uživatelé mohou jejího zakladatele/admina žádat o členství. Pozor – admin musí mít v účtu vyplněn platný email, jelikož schvalování nových členů probíhá přes schvalovací email.

Jakmile budete mít ve skupině nějaké uživatele, můžete jim zadávat a kontrolovat privátní úkoly/testy podobné veřejným soutěžím.

Váš tým
onlinecviceni.cz

 

9 komentáře pro “Skupiny”

  1. redakce napsal(a):

    Omezili jsme dočasně zakládání skupin pouze pro vyučující na ZŠ. Pokud tedy nalezneme v účtu správce skupiny datum narození (ročník) neodpovídající dospělé osobě, nebudou takové skupiny schváleny ke zveřejnění. Dále prosím vyplňte při zakládání skupiny platnou adresu odpovídající školy. Děkujeme.

  2. redakce napsal(a):

    Aktualizovali jsme návod k použití skupin, viz menu Cvičení > Privátní skupiny.
    http://www.onlinecviceni.cz/blog/privatni-skupiny

  3. redakce napsal(a):

    Upozorňujeme na skutečnost, že skupiny odporující podmínkám odsouhlasených při zakládání skupiny, či skupiny dlouhodobě bez členů, mohou být smazány.

  4. redakce napsal(a): napsal(a):

    Upozorňujeme na skutečnost, že skupiny odporující podmínkám odsouhlasených při zakládání skupiny, či skupiny dlouhodobě bez členů, mohou být smazány.

  5. mirkapetra napsal(a):

    prvňáčci 😀

  6. Nellis napsal(a):

    Dobry den ,

    ve cviceni pro 2. tridu jsem ve Souhlasky na konci slov b-p nasla chybu: luk a sip kdyz odpovime spatne, tak se ukaze pomucka kde je p sloupy.

    Preji hezky den

  7. redakce napsal(a):

    Dekujeme, napravime.

  8. Věra Daňhelková napsal(a):

    Dobrý den,
    jsem učitelem matematiky a vaše onlinecviceni.cz se mi moc líbí. Chybí mi tam ale některé typy úloh. Mohu vám dát nějaké příklady, které bych tam ráda přidala?
    Zatím jsem nepřišla na to, zda je možno nějaké příklady přidat.

    S pozdravem Věra Daňhelková

  9. redakce napsal(a):

    Dobry den,
    napiste nam prosim na onlinecviceni@gmail.com
    Dekujeme.

Nechat vzkaz