Reklama

Přihlašování do soutěží

Vážení soutěžící,

zaznamenali jsme od jednoho z vás stížnost na nemožnost přihlásit se do soutěží. Prověřili jsme proto přihlašování do soutěží ve všech běžných prohlížečích (Firefox, Internet Explorer, Google Chrome) a zjistili jsme, že je funkční. Do mechanismu přihlašování jsme v posledním měsíci neprovedli zásah.

Je pravděpodobné, že za problémy stojí blokování vyskakovacích oken, které je aktuálně nutné mít pro přihlášení do soutěže povolené. Některé prohlížeče mohou tuto vlastnost zakázat a upozorní vás na to tak nesměle, že si toho ani nevšimnete. Například v prohlížeči Internet Explorer lze nastavení vyskakovacích oken upravit v menu Nástroje > Blokování automaticky otevíraných oken. V prohlížeči Google Chrome si zkontrolujte nastavení rozšíření „Add Block“, které, pokud jej máte nainstalované, může vyskakovací okna blokovat.

Pokusíme se přihlašování přepracovat tak, aby vyskakovací okna nebyla potřeba (pomocí technologie AJAX). Do té doby si prosím vyskakovací okna pro onlinecviceni.cz povolte. Můžete také zkusit použít jiný prohlížeč, než Internet Explorer. Pro optimální zobrazení doporučujeme použít prohlížeče Mozilla Firefox či Google Chrome. Nezapomeňte si nainstalovat i odpovídající Flash Plugin.

Váš tým

onlinecviceni.cz

6 komentáře pro “Přihlašování do soutěží”

  1. zampi napsal(a):

    díky za tytostránky

  2. redakce napsal(a):

    Jsme rádi, že se Vám stránky líbí.

  3. R3turn napsal(a):

    Souhlasím s redakcí, protože v ,,nástrojích“ dá zapnout takzvaná ,,rodičovská kontrola“. Tyto stránky jsou velice dobré, když se chcete dozvědět o věcech ohledně účtu atd.

  4. Monika napsal(a):

    chtěla bych se přihlásit do soutěže.

  5. redakce napsal(a):

    Není nic jednoduššího. Nejdříve je však třeba se zaregistrovat a následně přihlásit. Poté je možné na domovské stránce stisknout tlačítko SOUTĚŽE a v zobrazeném seznamu stisknout u zvolené soutěže tlačítko Přihlásit se.

  6. Michalator12@seznam.cz napsal(a):

    díky za tytostránky

Nechat vzkaz